Smultron



Nu är det bara några dagar kvar för oss här i Sverige, snart lyfter planet tllbaks till australien. Det känns förstås lite vemodigt...
Vi har aldrig ätit som mycket smultron som i sommar. J har plockat litervis och vi har njutit!


Bästkusten

Nu är vi i mammas stuga utanför Lysekil, på Skaftö.
Helt underbart väder idag. Jag har precis varit nere vid badet och det var så härligt i vattnet att jag hoppade i flera gånger och simmade runt en bra stund!



Isabella älskar att leka vid vattnet!
På torsdag ska jag till min tandläkare, jag har gått hos samma i snart 20 år! Hon är bäst så det gäller för mig att passa på att fixa tänderna när jag är här. Förutom det så har vi inget direkt inplanerat utan det blir riktigt slappt och skönt hela veckan.
Kram



Sverige

Just nu är vi ju i Sverige och det är så vackert att det gör ont. Vilka färger, allt det gröna förstås, vita, blå, gula blommor, klövern. Vi är så lyckligt lottade som får se så mycket av Sverige. Har just kommit tillbaks från skogen i Småland men vi hann även med ett besök i skärgården utanför Valdermarsvik. Imorgon blir det besök hos S o R i Göteborg och sen västkusten igen på lördag.
Det här skriver jag sittandes i mitt lilla hus vid Vara slätten, himlen här var helt fantastisk ikväll, skiftningar i lila, rosa, orange och gult. Himlen känns alltid så stor här.
Å vad jag njuter av mitt älskade hemland!
x x x

Hej!

Oj, oj, nu ska jag ge mig på att blogga igen då! Har tänkt att lägga in mycket bilder och skriva lite om hur mitt liv ser ut med min lilla familj i Australien. Bor i Pottsville Beach som ligger söder om Guldkusten. Ca 1 1/2 timme söder om Brisbane.
Kram / Louise

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0